Barber Marmara Scheergel - Scheergel zilver 1000ml

€ 9,09 met VAT
Korting 15%Koop meer dan 5 stuks za € 7,69/stuks
Korting 30%Koop meer dan 11 stuks za € 6,39/stuks
Korting 50%Koop meer dan 23 stuks za € 4,59/stuks
Niet beschikbaar
Gratis verzending Koop meer dan 500 € en we bezorgen ook extra grote goederen gratis bij je thuis.

Beschrijving

Als je je oude gels niet mooi vindt, ze zijn niet zo effectief als je je voorstelt, dan ben je in onze e-shop op de juiste plek! Marmara Barber scheergel is speciaal ontwikkeld voor barbershops, getest door professionele kappers. Marmara-specialisten hebben er alles aan gedaan om het scheerproces zeer efficiënt en comfortabel te maken. Onze gel is perfect schoon, transparant, precies zodat de zogenaamde verborgen plekken om te scheren, zodat de baard van de man op elk deel van het gezicht zo goed mogelijk wordt geschoren. Ons product hydrateert perfect, geeft een aangenaam koel gevoel, verzacht en lift de haren, waardoor het scheermesje natuurlijk en zacht glijdt. Het creëert een beschermende laag tussen het mesje en je huid en beschermt het tegen snijwonden, schaafwonden en vooral scheerbrand. Na het scheren blijven de haren in het ideale volume, waardoor je baard het juiste, gewenste effect krijgt. De gel heeft een aangenaam kruidenaroma, dat zich speels op je gezicht verspreidt als een zacht briesje, dat je lang zult voelen na het scheren. Het is geschikt voor alle huidtypes.

EIGENDOMMEN

Transparantie.

Irriteert de huid niet.

Het beschermt tegen brandwonden, krassen en snijwonden met zijn beschermende laag.

Hydrateert en hydrateert de huid.

Zorgt voor een schone en gladde scheerbeurt.

Het heeft een verfrissende geur.

SOLLICITATIE

Een heel kleine hoeveelheid van de gel is voldoende. De gel moet worden aangebracht op nat/snor/baard. Bevochtig je huid en breng de gel aan op het gebied dat je gaat scheren. Verdeel het over je baard en masseer tot het een dik scheerschuim vormt. Bij het gelijkmatig verdelen van het product met masserende bewegingen dient u te wachten tot de gel in de haren is opgenomen. We kunnen dan beginnen met uw gewenste scheerprocedure.

SAMENSTELLING

Aqua, Glycerine, Carbomeer, Triethanolamine, Xanthaangom, Parfum, Magnesiumnitraat, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesiumchloride, CI 42090.

WAARSCHUWING

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Parameters:

Productcode 64
Volume 1000 ml
Het formulier Gel
Bijzonderheden Niet getest op dieren
Huid type Alle typen
Geschikt voor Mannen

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie